Sposób przygotowania:
Paluszki surimi w sosie warzywnym
Na rozgrzaną patelnie z olejem wrzucamy pokrojoną cebulę w talarki , z tartą marchew na tarce i dusimy w tym czasie zalewamy grzybki mun ciepłą wodą z kranu na 20min , po odczekaniu 20min kroimy grzybki mun i dodajemy na patelnię następnie dodajemy kukurydzę , kostkę rosołową , pieprz , koperek i zalewamy odrobiną wody.
Gdy już wszystkie składniki mamy na patelni czas na surimi , można je włożyć w całości albo też pokroić.
I dusimy jeszcze 10-15min
Makaron ryżowy zalewamy przegotowaną wodą na 3 min i podajemy.
Smacznego!
Gdy już wszystkie składniki mamy na patelni czas na surimi , można je włożyć w całości albo też pokroić.
I dusimy jeszcze 10-15min
Makaron ryżowy zalewamy przegotowaną wodą na 3 min i podajemy.
Smacznego!