Sposób przygotowania:
Pancakes z dodatkami
W misce umieścić olej i jajka, roztrzepać trzepaczką. Dodać mleko, wymieszać. Dodać mąkę, sól, proszek do pieczenia, cukier wanilinowy, cukier z wanilią. Całość dokładnie wymieszać, aż do całkowitego połączenia się składników.
Rozgrzać suchą patelnię. Wylewać porcje ciasta. Gdy na powierzchni pojawią się bąbelki, przewrócić na drugą stronę i smażyć do lekkiego zrumienienia.
Propozycja podania: brzoskwinie, jogurt z żurawiną oraz cukier puder.
Rozgrzać suchą patelnię. Wylewać porcje ciasta. Gdy na powierzchni pojawią się bąbelki, przewrócić na drugą stronę i smażyć do lekkiego zrumienienia.
Propozycja podania: brzoskwinie, jogurt z żurawiną oraz cukier puder.
Czekoladka 2