Magda2601

Magda2601

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 290]

Parówki najlepsze

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Mleko podgrzewać z tartym serem, stale mieszając aż powstanie jednolity kremowy sos,. Doprawić do smaku i wymieszać z chrzanem.

Parówki najlepsze

Składniki:

Parówki najlepsze

 

  • 8 parówek około 50 dag
  • 1 szklanka skondensowanego mleka niesłodzonego
  • 15 dag startego sera żółtego
  • 1 łyżka tartego chrzanu
  • Sól pieprz

 

Sposób przygotowania:

Parówki najlepsze
Mleko podgrzewać z tartym serem, stale mieszając aż powstanie jednolity kremowy sos,. Doprawić do smaku i wymieszać z chrzanem. Parówki pokroić wzdłuż i ułożyć w formie do zapiekania. Zalać kremem serowym i wstawić do nagrzanego piekarnika 200 st. Na 15-20 minut. Efekt jest doskonały – szczególnie gdy mamy ochotę na coś z półki Fast-food, a niechcemy długo czekać a porządnie zjeść
Smacznego!

Tagi:

sery tarta ser