ziemniaki gotujemy i przeciskamy przez parase, robimy ciasto jak na kluski, parówki zawijamy w ciasto i panierujemy bułką tartą pieczemy na patelni na oleju do zarumienienia sie bułki tartej:) smaczenego:)
Zobacz film: Ulubione potrawy wigilijne gwiazd część 3
przeciez napisalam ciasto jak na kluski to chyba wystarczy bo raczej kazdy kluski robic umie:)
Ąle nie każdy robi kluski jednakowo.Podaj proszę swoje proporcje,bo Twój przepis mnie zaciekawił!
[quote nick=magda2685]przeciez napisalam ciasto jak na kluski to chyba wystarczy bo raczej kazdy kluski robic umie:)[/quote]
Ąle nie każdy robi kluski jednakowo.Podaj proszę swoje proporcje,bo Twój przepis mnie zaciekawił!
msewka
magda2685
Funia
Ąle nie każdy robi kluski jednakowo.Podaj proszę swoje proporcje,bo Twój przepis mnie zaciekawił!