Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Parówki w cieście francuskim

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Na poczatek ciasto francuskie wyjąć z opakowania, pokroić w paski. Parówkę, obrać z osłonek, owinąć paskami ciasta, poukładać na blaszy obok

Parówki w cieście francuskim

Składniki:

Parówki w cieście francuskim

 

  • 10 szt parówek
  • 1 opakowanie ciasto francuskie,
  • ketchup

Sposób przygotowania:

Parówki w cieście francuskim
Na poczatek ciasto francuskie wyjąć z opakowania, pokroić w paski. Parówkę, obrać z osłonek, owinąć paskami ciasta, poukładać na blaszy obok siebie. Wstawić do piekarnika.
Piec w temp 185 stopni gdy sie zarumienią wyciągnąć. Po upieczeniu, polać ketchupem i jesc na gorąco. Smacznego!:)

Tagi:

ciasto