małatruskaweczka

małatruskaweczka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 179]

Parówki w cieście francuskim..

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszna przekąska na szybko.

Parówki w cieście francuskim..

Składniki:

Parówki w cieście francuskim..

 

  • 4 parówki
  • ciasto francuskie
  • 4 plastry sera
  • keczup

 

Sposób przygotowania:

Parówki w cieście francuskim..
Parówki obieramy ze skórki i owijamy plasterkiem sera. Ciato francuskie delikatnie smarujemy keczupem i wycinamy spore kawałki. Jednym kawałkiem owijamy jedna parówke. Całość nacinamy tak jak kiełbaske na grila Wkładamy do piekarnika na 170 stopni i smazymy ok 20 minut. Po wierzchu polewamy keczupem

Tagi:

sery ciasto ser