Sposób przygotowania:
Parówki z pieczarkami i serem tartym.
Pieczarki oczyścić,skroić na plasterki cienko i przesmażyć na
oleju lub margarynie.Z parówek zdjąć błonki i naciąć je wzdłuż,aby
można było nałożyć w rowki pieczarek.Ser żółty zetrzeć na tarce
i posypać po wierzchu nadzienia,posypać pieprzem ostrym i wsa-
-dzić na blaszkę gotową przekąskę i zapiekać z 15 min.Po wyjęciu
spożywać z pieczywem lub bez.Zamiast pieprzu kajeńskiego moż-
-na skropić przekąski tabasco,ale po wyjęciu z piekarnika.
oleju lub margarynie.Z parówek zdjąć błonki i naciąć je wzdłuż,aby
można było nałożyć w rowki pieczarek.Ser żółty zetrzeć na tarce
i posypać po wierzchu nadzienia,posypać pieprzem ostrym i wsa-
-dzić na blaszkę gotową przekąskę i zapiekać z 15 min.Po wyjęciu
spożywać z pieczywem lub bez.Zamiast pieprzu kajeńskiego moż-
-na skropić przekąski tabasco,ale po wyjęciu z piekarnika.