Sposób przygotowania:
Parówkowe conieco
Zdejmujemy celofan z parówek.Nacinamy parówki wzdłuż.Plasterek sera tniemy na paski i wciskamy je w nacięcie na parówce-ale tak by jej nie rozerwać do końca.Każdą parówkę
owijamy 1 plasterkiem boczku.Przyprawiamy tymiankiem i pieprzem.zabezpieczamy końcówki boczku wykałaczkami.Wkładamy parówki do naczynia żaroodpornego, dodajemy masło.
Zapiekamy 20 minut w temperaturze 200*C.Możemy podać na sałacie i ozdobione pomidorkiem lub zwyczajnie z ketchupem.Smacznego!
owijamy 1 plasterkiem boczku.Przyprawiamy tymiankiem i pieprzem.zabezpieczamy końcówki boczku wykałaczkami.Wkładamy parówki do naczynia żaroodpornego, dodajemy masło.
Zapiekamy 20 minut w temperaturze 200*C.Możemy podać na sałacie i ozdobione pomidorkiem lub zwyczajnie z ketchupem.Smacznego!