kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Paryskie ptysie z tuńczykiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Paryskie ptysie z tuńczykiem.

Paryskie ptysie z tuńczykiem

Składniki:

Paryskie ptysie z tuńczykiem

 

  • ptysie 8 gotowych
  • tuńczyk w sosie własnym 30 dag
  • śmietana kwaśna 3 łyżki
  • ogórek kiszony 6 dag
  • dymka 3 szt
  • sól

Sposób przygotowania:

Paryskie ptysie z tuńczykiem
Ogórki i dymki posiekać.

Tuńczyka osaczyć, rozdrobnić.

Dodać śmietanę i 3 łyżki zalewy z ogórków, wymieszać, przyprawić.

Dodać ogórki i dymki, wymieszać.

Masą napełnić ptysie, przykryć.

Tagi:

sosy ptysie