misia53

misia53

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 345]

Pasta do pieczywa

  • 7
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 11

Aby w domu nic się nie marnowało proponuję doskonałą pastę do pieczywa

Pasta do pieczywa

Składniki:

Pasta do pieczywa

 

  • Ok 10 dkg mięsa gotowanego ( moze być z zupy) lub innego
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżka musztardy
  • pieprz
  • Sporo natki pietruszki

Sposób przygotowania:

Pasta do pieczywa
Mięso kroimy na małe kawałki , i miksujemy z masłem ,zieloną pietruszką, musztardą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodatki do tego powinny być o zdecydowanym ostrzejszym smaku.Mięsko do tego można wykorzystać z poprzedniego dnia i może to być drób ,jak też i inne