MIÓD

MIÓD

Kucharz
[Przepisów: 17]

Pasta jabłkowo-twarogowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pasta jabłkowo-twarogowa z miodem będzie idealna do chleba, ale i jako nadzienie.

Pasta jabłkowo-twarogowa

Składniki:

Pasta jabłkowo-twarogowa

 

  • 200 g twarogu półtłustego
  • 2 łyżki soku jabłkowego
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 małe jabłko

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta jabłkowo-twarogowa

Twaróg zmiksować na gładką masę z sokiem jabłkowym. Jabłko zetrzeć i wymieszać z pastą. Dodać do smaku miód i cynamon.


Przepis pochodzi z ksiązki Miód. Odżywia, leczy, pielęgnuje.