Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1190]

Pasta jajeczna z pomidorem i cebulką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Bardzo smaczna pasta jajeczna z dodatkiem świeżego pomidora i cebuli. Najlepiej smakuje ze świeżo upieczonym, domowym pieczywem.

Pasta jajeczna z pomidorem i cebulką Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pasta jajeczna z pomidorem i cebulką

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna z pomidorem i cebulką
Jajka gotujemy na twardo. Cebulę obieramy, pomidora sparzamy. Kroimy wszystkie składniki na mniejsze kawałki, a następnie wrzucamy je do rozdrabniacza i rozdrabniamy do uzyskania w miarę jednolitej masy. Ewentualnie można wszystkie składniki bardzo drobno pokroić.

Doprawiamy pastę do smaku solą i pieprzem.

Przed podaniem wstawiamy ją lodówki.
Pasta jajeczna z pomidorem i cebulką
A tak pasta prezentuje się już na kanapkach

Tagi:

dodatki pasty