Sposób przygotowania:
Pasta jajeczno-kawiorowa.
Jajka ugotować na twardo w średnim garnku,ostudzić pod kranem z
zimną wodą,obrać ze skorupek i posiekać drobno.Dodać ze dwie łyżki płaskie duże czarnego kawioru.Doprawić pieprzem lub ostrą mieloną papryką.Posolić lekko i tylko w zależności od smaku kawiora.Wymieszać.Podawać w salaterce pastę dekorowaną gałązkami natki zielonej.Pastę można zmieszać przed podaniem z
siekaną natką pietruszki.
zimną wodą,obrać ze skorupek i posiekać drobno.Dodać ze dwie łyżki płaskie duże czarnego kawioru.Doprawić pieprzem lub ostrą mieloną papryką.Posolić lekko i tylko w zależności od smaku kawiora.Wymieszać.Podawać w salaterce pastę dekorowaną gałązkami natki zielonej.Pastę można zmieszać przed podaniem z
siekaną natką pietruszki.