Bahus

Bahus

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 624]

Pasta jajeczno-serowa

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Łatwa i smaczna

Pasta jajeczno-serowa

Składniki:

Pasta jajeczno-serowa

 

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • 25 dag utartego żółtego sera
  • 15 dag masła
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno-serowa
Jajka obrać ze skorupek i drobno posiekać. Dodać ser, majonez i miękkie masło. Całość zmiksować. Masę doprawić solą i pieprzem. Dodać szczypiorek i koperek. Dokładnie wymieszać.