piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Pasta kanapkowa.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Zamiast masła można pieczywo można posmarować przygotowana przez nas pastą.

Pasta kanapkowa.

Składniki:

Pasta kanapkowa.

 

  • 150 gram sera pleśniowego
  • pół szklanki wyłuskanego słonecznika
  • 2 łyżki śmietany
  • ćwierć kostki masła
  • 2 stołowe łyżki jogurtu
  • 2 stołowe łyżki posiekanego koperku

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa.
Ser wyłożyć do miski i rozetrzeć widelcem.Dodajemy 2 stołowe łyżki śmietany.Dokładnie wymieszać.Słonecznik zmiksować razem z masłem i z 2 stołowymi łyżkami jogurtu naturalnego. Po zmiksowaniu przełożyć do masy serowej.Dodać posiekany koperek. Ponownie wymieszać.Pastą smarujemy świeże pieczywo.