iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta kanapkowa z papryki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pasta kanapkowa z papryki

Pasta kanapkowa z papryki

Składniki:

Pasta kanapkowa z papryki

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z papryki
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Paprykę myjemy osuszamy usuwamy pestki i białe błonki i kroimy na plastry . Układamy na blasze. Cebulę obieramy z łupiny kroimy na grube plastry układamy także na blaszce. Kropimy olejem . Pieczemy aż papryka się upiecze.Z papryki ściągamy skórkę . Miksujemy zimną upieczoną paprykę ,cebulę ,czosnek i suszone pomidory z zalewy .Do pasty dodajemy twaróg,sól,pieprz .Miksujemy jeszcze raz. Podajemy do pieczywa.