alien1985

alien1985

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 534]

Pasta mięsno - pieczarkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Bardzo smaczna i niskokaloryczna pasta drobiowo - pieczarkowa. Możemy do niej wykorzystać mięso upieczone lub ugotowane, które zostało nam np z obiadu.

Pasta mięsno - pieczarkowa

Składniki:

Pasta mięsno - pieczarkowa

 

Sposób przygotowania:

Pasta mięsno - pieczarkowa
Ostudzone mięso kroimy na kawałki. Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki i dusimy pod przykryciem na patelni z odrobiną wody. Następnie studzimy. Do wysokiego naczynia przekładamy mięso i pieczarki, dodajemy posiekaną dymkę, przyprawy oraz oliwę z oliwek. Całość miksujemy blenderem na papkę. Podajemy z pieczywem, lub na krakersach jako przekąskę. Smacznego :)