wazka2008

wazka2008

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 367]

Pasta na kolację

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pastę można wykonać szybko, a do tego jest naprawdę pyszna. Polecam

Pasta na kolację

Składniki:

Pasta na kolację

 

  • 1 wędzona makrela
  • 15 dag serka wiejskiego
  • kilka gałązek szczypiorku
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta na kolację
Wędzoną rybę należy starannie oczyścić z ości , podzielić na mniejsze kawałeczki i przełożyć do większej miseczki. Szczypiorek dokładnie płuczemy a potem na bardzo drobno siekamy. Do miseczki z rybą dodajemy serek wiejski i starannie mieszamy. Stopniowo dodajemy szczypiorek, musztardę, sól, pieprz. Jeszcze raz mieszamy składniki. Wierzch pasty możemy posypać szczypiorkiem.