beatkaa153

beatkaa153

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 544]

Pasta parówkowa

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Smaczna na śniadanie i na kolację do kanapek

Pasta parówkowa

Składniki:

Pasta parówkowa

 

  • 3 cienkie parówki
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 3 łyżki drobno posiekanego szczypiorku
  • duża łyżka majonezu
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta parówkowa
parówki obrać z osłonek i pokroić drobniutko. jajka wystudzić i pokroić w drobniutką kostkę. Dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez i wymieszać. Zamiast majonezu można użyć masła i lekko utrzeć.