Editha

Editha

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 244]

Pasta rybna Edzi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Szybkie w przygotowaniu i smaczne;)

Pasta rybna Edzi Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta rybna Edzi

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna Edzi
Szprotki wyłożyć z puszki na talerz i rozgnieść widelcem na miazgę. Jaja ugotować na twardo i pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do szprotek. Ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i dodać do ryby i jajek. Całość doprawić solą i pieprzem, dodać łyżkę majonezu i wymieszać na jednolitą masę. Można dodać posiekaną natkę pietruszki.
Pasta rybna Edzi
W talerzu rozgnieść szprotki na miazgę wraz z sosem
Pasta rybna Edzi
Do rozgniecionej rybki dodajemy jajka pokrojone w drobną kostkę.
Pasta rybna Edzi
Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez
Pasta rybna Edzi
Dodajemy starty żółty ser i mieszamy , aby wszystko dokładnie ze sobą połączyć.