olmanka

olmanka

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 444]

Pasta rybno-serowa z cebulką

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Zdrowa i jakże pyszna pasta, zawierająca mało kalorii, łatwa w przygotowaniu, moja mama ją zawsze robi z niej kanapki, a ja jej pomagam.

Pasta rybno-serowa z cebulką Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta rybno-serowa z cebulką

 

  • szprotek w sosie pomidorowym, jedna duża cebula, wegeta, ew. 1 lub 2 łyżki śmietany 18%.

Sposób przygotowania:

Pasta rybno-serowa z cebulką
Cebulę drobno posiekać w kostkę, ser i szproty w sosie pomidorowym wymieszać, stopniowo dodawać cebulę (poprzednio pokrojoną) cały czas mieszać, dodać wegetę; wymieszać. W razie przypadku, gdy pasta jest zbyt sucha dodać 1 lub 2 pełne łyżki śmietany 18% i wymieszać. Smacznego!
Pasta rybno-serowa z cebulką
Etap 1
Pasta rybno-serowa z cebulką
Etap 2