Sposób przygotowania:
Pasta serowa z jajecznicą i kiszonym
Na patelni roztopić masło, wbić umyte jajka i dodać sól do smaku. Usmażyć jajecznicę,ale nie bardzo ściętą ale też nie za rzadką. Zdjąć z ognia wystudzić. Ser żółty zetrzeć na tarce o małych oczkach lub użyć blendera ( ja użyłam blendera bo miałam takie skrawki sera,ze trudno by było go zetrzeć), przełożyć do miski.. Cebulę obrać i również zetrzeć na drobnych oczkach, podobnie postąpić z ogórkiem, zetrzeć go na drobnych oczkach. Cebulę i ogórki przełożyć na sito i pozwolić sokom przez parę minut odcieknąć. Jajecznicę przełożyć na deskę i drobno posiekać, dodać do miski. Cebulę i ogórki również przełożyć do miski. Dodać natkę. Wymieszać. Dodać przyprawy, ale ostrożnie z solą bo ser zwykle jest dość słony. Dodać majonez, porządnie wymieszać. odstawić do lodówki na godzinę,żeby smaki się " przegryzły". Smacznego!