kloruś

kloruś

Złoty Ekspert
[Przepisów: 945]

Pasta śledziowa do pieczywa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Łatwa i szybka pasta do pieczywa. Składniki na jej przygotowanie można mieć zawsze w zanadrzu i wyczarować w kilka minut pyszną pastę na kolację czy śniadanie.

Pasta śledziowa do pieczywa Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta śledziowa do pieczywa

 

Sposób przygotowania:

Pasta śledziowa do pieczywa
Jajka ugotować na twardo w wodzie z dodatkiem octu lub soli aby nie popękały. Wystudzić. Jajka i ryby wraz z sosem umieścić w misce i rozdrobnić widelcem. Cebule i ogórka posiekać w drobniutką kostkę. Szczypiorem drobno posiekać. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Pasta śledziowa do pieczywa
Jajka ugotować na twardo w wodzie z dodatkiem octu lub soli aby nie popękały. Wystudzić. .
Pasta śledziowa do pieczywa
Jajka i ryby wraz z sosem umieścić w misce i rozdrobnić widelcem. Cebule i ogórka posiekać w drobniutką kostkę.