Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Pasta tuńczykowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Na poczatek ser twarogowy przemielić w maszynce. Do miski włożyć tuńczyka, rozdrobnić widelcem lub porwać na mniejsze kawałki, dodać przemie

Pasta  tuńczykowa

Składniki:

Pasta tuńczykowa

 

  • 200 g tuńczyk w sosie własnym
  • 250 g ser twarogowy
  • 1 szkl jogurt naturalny
  • 5 szt cebula dymka
  • sol
  • pieprz
  • veggeta

 

Sposób przygotowania:

Pasta tuńczykowa
Na poczatek ser twarogowy przemielić w maszynce. Do miski włożyć tuńczyka, rozdrobnić widelcem lub porwać na mniejsze kawałki, dodać przemielony ser,j ogurt,potem drobno posiekaną cebulę i dokładnie wszystko zmiksować. Przyprawić przyprawami do smaku.Odstawic na 30 min do lodówki.Podawać z pieczywem. Smacznego!:)