peggi

peggi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 227]

Pasta twarogowa wytrawna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Pasta twarogowa wytrawna - pyszna pasta śniadaniowa

Pasta twarogowa wytrawna

Składniki:

Pasta twarogowa wytrawna

 

 

 

  • 3 rzodkiewki

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowa wytrawna

Na myjemy ogórka i rzodkiewki. Ogórka obieramy i razem z rzodkiewkami drobno siekamy lub ścieramy na tarce jarzynówce.Następnie rozgniatamy widelcem biały ser, dodajemy posiekaną rzodkiewkę i ogórka, łyżkę śmietany i przyprawy. Porządnie mieszamy do połączenia się składników. Podajemy samodzielnie lub z pieczywem.


Pasta twarogowo-jajeczna to idealny pomysł na śniadanie lub kolację. Zobacz jak zrobić Pastę twarogowo-jajeczną >>>