iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasta twarogowo brokułowa -kanapkowa

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Pasta twarogowo brokułowa -kanapkowa, smakuje z każdym pieczywem

Pasta twarogowo brokułowa -kanapkowa

Składniki:

Pasta twarogowo brokułowa -kanapkowa

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowo brokułowa -kanapkowa
Brokuła jedną sztukę myjemy kroimy na różyczki . Następnie gotujemy go na parze lub w osolonej wodzie . Po ugotowaniu studzimy go. Zimny miksujemy dodajemy wyciśnięty czosnek ok 1-2 ząbki ,twaróg i jeszcze raz miksujemy .Dodajemy śmietanę ok 1-2 łyżki . Cebulę siekamy drobno i dodajemy do pasty . Doprawiamy solą pieprzem świeżo mielonym do smaku .Miksujemy i chłodzimy..