zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2421]

Pasta twarogowo jajeczna

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Na śniadanie lub kolację........

Pasta twarogowo jajeczna

Składniki:

Pasta twarogowo jajeczna

 

  • 300 g twarogu
  • 5 jajek
  • pęczek szczypiorku
  • 1 łyżka gęstej śmietany
  • 4 łyżki majonezu Winiary
  • sól i pieprz do smaku

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowo jajeczna
Twaróg wrzucić do miseczki i rozgnieść.
Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę np. siatką.
Szczypiorek pokroić.
Dodać majonez i śmietanę, posolić i popieprzyć i wszystko wymieszać.
Podawać z dowolnym pieczywem.