volce

volce

Kucharz
[Przepisów: 18]

Pasta Wloska

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

bardzo smaczne i szybkie danie.

Pasta Wloska

Składniki:

Pasta Wloska

 

  • tunczyka w sosie wlasnym 1 puszka kukurydzy ,odrobina kechupu ,bazylia ,czosnek, sol ,pieprz , odrobina cukru

Sposób przygotowania:

Pasta Wloska
Oliwe wlewamy na patelnie gdy sie rozgrzeje wrzucamy obrane zabki czosnku i gdy sie zarumiena wyciagamy, nastepnie dodajemy pomidory i prozymy gdy zgestnieja dodajmy 2 lyzki kechup. Nastepnie dodajemy rozdrobnionego tunczyka i odcedzona kukurydze.Gotujemy makaron aldente odcedzamy i dodajemy do sosu i teraz probujemy w zaleznosci od gustu dodajemy sol pieprz bazylie (najlepiej swieza) i szczypte cukru . Mieszamy. Podajemy na cieplo. Smacznego.