Noruas

Noruas

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 549]

Pasta z czarnej fasoli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Ciekawy dodatek z czarnej fasoli urozmaici każdą kanapkę. Jeśli szukasz nowych pomysłów wypróbuj ten.

Pasta z czarnej fasoli Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta z czarnej fasoli

 

Sposób przygotowania:

Pasta z czarnej fasoli
KROK 1: Czarną fasolę namaczam przez całą noc w misce zalanej wodą. Na drugi dzień gotujemy fasolą przez godzinę aż będzie miękka.

KROK 2: Fasolę wkładam do blendera. Dodaję bazylię, chili, olej i orzechy. Miksuję wszystko. Przekładam do miseczki.

Podaję pastę z kanapkami i zajadam ze smakiem ;) Polecam!
Pasta z czarnej fasoli
Etap 1 - namaczam fasolę przez całą noc
Pasta z czarnej fasoli
Etap 2 - blenderuję fasolę w blenderze