natalka1107@o2.pl

natalka1107@o2.pl

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 176]

Pasta z jajek natalki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pasta jest znakomita na każdą porę dnia.

Pasta z jajek natalki

Składniki:

Pasta z jajek natalki

 

  • 6 jaj ugotowanych na twardo
  • 1,5 łyżki przecieru pomidorowego
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 3 łyżki majonezu
  • 1,5 łyżki musztardy
  • sól
  • pieprz

 

Sposób przygotowania:

Pasta z jajek natalki
Ugotowane jajka na twardo obrać ze skorupki i opłukać pod bieżącą wodą. Obrane i opłukane jajka posiekać na drobno. W misce rozetrzeć przecier pomidorowy wraz z musztardą. Do tego dodać posiekane jajka i dokładnie je utrzeć. Po utarciu należy dodać posiekany drobniutko szczypiorek. Doprawić to solą i pieprzem.