Sposób przygotowania:
Pasta z łososia i szpinaku na mini sucharkach
1. Szpinak gotować na średnim ogniu w garnku, aż się rozpadnie, często mieszając. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, szczyptę soli i pieprzu. Zagotować i zdjąć z ognia.
2. Do wystudzonego szpinaku dodać rozdrobniony twaróg i drobno pokrojonego łososia ( obranego z ości i skóry)
Wlać olej i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem według gustu, ułożyć na sucharkach. Smacznego!
2. Do wystudzonego szpinaku dodać rozdrobniony twaróg i drobno pokrojonego łososia ( obranego z ości i skóry)
Wlać olej i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem według gustu, ułożyć na sucharkach. Smacznego!
SylaUla
Justi2401
Dziękuję i polecam :)