Justi2401

Justi2401

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 507]

Pasta z łososia i szpinaku na mini sucharkach

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Błyskawiczna w przygotowaniu i świetna przystawka, która idealnie sprawdzi się na "jeden kęs" podczas imprez, a także do wina na kolacji we dwoje.

Pasta z łososia i szpinaku na mini sucharkach

Składniki:

Pasta z łososia i szpinaku na mini sucharkach

 

Sposób przygotowania:

Pasta z łososia i szpinaku na mini sucharkach
1. Szpinak gotować na średnim ogniu w garnku, aż się rozpadnie, często mieszając. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, szczyptę soli i pieprzu. Zagotować i zdjąć z ognia. 

2. Do wystudzonego szpinaku dodać rozdrobniony twaróg i drobno pokrojonego łososia ( obranego z ości i skóry)

Wlać olej i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem według gustu, ułożyć na sucharkach. Smacznego!


Tagi:

pasta rybna