karolcia_zip

karolcia_zip

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 255]

Pasta z makreli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Pyszna pasta makrelowa na kanapki.

Pasta z makreli Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta z makreli

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli
Makrelę skubiemy z mięska. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w niewielką kostkę. Cebulę kroimy w drobną kostkę. Makrelę, jajka i cebulę przyprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Dodajemy majonez i ponownie mieszamy. Pastę nakładamy na kanapki. Smacznego :)
Pasta z makreli
Wyskubane mięso z makreli.
Pasta z makreli
Makrela z jajkiem.
Pasta z makreli
Makrela z jajkiem i cebulą.