motyl87

motyl87

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 177]

Pasta z makreli z białym serem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna pasta z wędzonej makreli z białym serem

Pasta z makreli z białym serem

Składniki:

Pasta z makreli z białym serem

 

  • 1 wędzona makrela
  • 1 średnia cebula
  • 1 kostka białego sera
  • 4 łyżki majonezu
  • pęczek szczypiorku
  • 2 jajka

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli z białym serem
Z wędzonej ryby zdjąć skórę i oddzielić od ości. Mięso ryby rozdrobnić widelcem. Cebulę obrać, umyć i osuszyć. Cebulę posiekać i dodać do makreli. Biały ser rozdrobnić widelcem, dodać do ryby i wymieszać. Dodać pokrojony drobno szczypiorek oraz majonez. Jajka ugotować na twardo, pokroić w kostkę i dodać do pasty. Wszystko starannie wymieszać.