beetle

beetle

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 158]

Książka Kucharska: Smaczne dania mięsne. Kuchnia domowa.

Pasta z  mięsa, jaj i  selera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

J. Petelski, Kuchnia domowa, smaczne dania mięsne

Pasta z  mięsa, jaj i  selera

Składniki:

Pasta z  mięsa, jaj i  selera

 

  • 20 dag mielonego mięsa gotowanego
  • lub pieczonego,
  • 1  jajo ugotowane na twardo,
  • 15 dag selera,
  • 3  łyżki majonezu,
  • pieprz,
  • sól,
  • łyżeczka koncentratu pomidorowego

Sposób przygotowania:

Pasta z  mięsa, jaj i  selera
Seler ugotować, jajo posiekać, połączyć z  mięsem, dodać majonez i  ugotowany kawałek selera. Całość dokładnie
rozetrzeć, doprawić koncentratem pomidorowym, solą i  pieprzem do smaku.