pioge7

pioge7

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 604]

Pasta z pasztetu i cebuli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Nie próbowane, ale z pasztetem

Pasta z pasztetu i cebuli

Składniki:

Pasta z pasztetu i cebuli

 

  • 1,5 cebule
  • 1 łyżki oleju
  • 10 dag pasztetu DROP
  • 2 łyżki masła
  • majeranek
  • pieprz
  • kromki chleba

Sposób przygotowania:

Pasta z pasztetu i cebuli
Pokroić bardzo drobno cebulę. Usmażyć na oleju na złoto. Włożyc na patelnię pokruszony pasztet. Dołozyć masła i smażyć do momentu aż rozpuści się pasztet. Doprawić pieprzem mielonym i majerankiem. Całością posmarować kromki chleba posmarowane wcześniej masłem