Sposób przygotowania:
Pasta z pieczonych żeberek
Żeberka obrać z mięsa, pokroić je na mniejsze kawałki, wsypać do miski. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać wraz z majonezem do mięsa. Zmiksować blenderem na gładką pastę. Dodać sól i pieprz, wymieszać. Pastę przełożyć do szczelnie zamykanego pudełeczka i odstawić do przegryzienia się smaków na kilka godzin do lodówki.
![Pasta z pieczonych żeberek Pasta z pieczonych żeberek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-pieczonych-zeberek-197643.jpg)
![Pasta z pieczonych żeberek Pasta z pieczonych żeberek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-pieczonych-zeberek-197644.jpg)
![Pasta z pieczonych żeberek Pasta z pieczonych żeberek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-pieczonych-zeberek-197645.jpg)
![Pasta z pieczonych żeberek Pasta z pieczonych żeberek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-z-pieczonych-zeberek-197646.jpg)