Alex_M

Alex_M

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1760]

Pasta z pieczonych żeberek

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 11

Pasta z pieczonych żeberek wspaniale zastąpi wędlinę lub pasztet

Pasta z pieczonych żeberek Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z pieczonych żeberek

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta z pieczonych żeberek
Żeberka obrać z mięsa, pokroić je na mniejsze kawałki, wsypać do miski. Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać wraz z majonezem do mięsa. Zmiksować blenderem na gładką pastę. Dodać sól i pieprz, wymieszać. Pastę przełożyć do szczelnie zamykanego pudełeczka i odstawić do przegryzienia się smaków na kilka godzin do lodówki.
Pasta z pieczonych żeberek
Żeberka obrać z mięsa pokroić je na mniejsze kawałki wsypać do miski
Pasta z pieczonych żeberek
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach dodać wraz z majonezem do mięsa
Pasta z pieczonych żeberek
Zmiksować blenderem na gładką pastę Dodać sól i pieprz wymieszać
Pasta z pieczonych żeberek
Pastę przełożyć do szczelnie zamykanego pudełeczka i odstawić do przegryzienia się smaków na kilka godzin do lodówki