Sposób przygotowania:
Paszteciki z kiełbasą, szpinakiem i serkiem
Cebulę pokroić w mała kostkę. Zeszklić na oleju,dodać posiekany drobniutko szpinak. Smażyć około 2 minuty,po czym dodać pokrojoną drobno kiełbasę. Smażyć kolejne 5 minut i dodać serek wiejski( bez zalewy). Przesmażyć jeszcze dwie minuty. Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem. Ostudzić.
Z ciasta wykroić krążki ( ja odmierzałam od talerzyka). Nakładać farsz i dokładnie zlepić brzegi. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Spryskać odrobinę oliwą w sprayu i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 25 minut.
Smacznego!
Z ciasta wykroić krążki ( ja odmierzałam od talerzyka). Nakładać farsz i dokładnie zlepić brzegi. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Spryskać odrobinę oliwą w sprayu i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 25 minut.
Smacznego!