zbysiowa

zbysiowa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 725]

Pekinka chrupiąca

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

zamiast majonezu , można zmieszać 3-5 łyżek oliwy z oliwek z ulubionymi przyprawami :- )

Pekinka chrupiąca

Składniki:

Pekinka chrupiąca

 

  • Kapusta pekińska, średnia ( pokroić dość grubo)
  • marchew jedna duża starta na grubych oczkach
  • cebula jedna średnia pokrojona w kostkę
  • 1 czerwona papryka
  • rzodkiewka (ilość wg smaku)
  • pomidor 1 duży
  • czosnek wg. gustu
  • pieprz , sól i majonez ( 1 łyżka)

 

  • zamiast majonezu , można zmieszać 3-5 łyżek oliwy z oliwek z ulubionymi przyprawami :- )

Sposób przygotowania:

Pekinka chrupiąca
Wszystkie składniki wymieszać i zjeść
pozdrawiam i miłego chrupania :))

Tagi:

przyprawy