Sposób przygotowania:
Pekińska z ogórkiem konserwowym
Na początku umytą i osuszoną kapustę pekińską drobno poszatkować. Ogórki pokroić w półplasterki(jeżeli ogórki są małe pokroić w całe plasterki) a umyte i osuszone pomidory w grubą kostkę. Paprykę opłukać, osuszyć,usunąć gniazdo i pokroić w paseczki, a białą cebulę w drobną kostkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w misce.Surówkę polać oliwą z oliwek i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Surówkę najlepiej schłodzić przed podaniem. Dłuższe przechowywanie w lodówce nie jest wskazane.Smacznego.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w misce.Surówkę polać oliwą z oliwek i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Surówkę najlepiej schłodzić przed podaniem. Dłuższe przechowywanie w lodówce nie jest wskazane.Smacznego.