eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Pieczarki Eli z serem Camembert

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Pyszna przekąska z grilla.

Pieczarki Eli z serem Camembert

Składniki:

Pieczarki Eli z serem Camembert

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki Eli z serem Camembert
Z oczyszczonych pieczarek odciąć nóżki(nóżki można przesmażyć z cebulą i wykorzystać do jakiegoś farszu),Wnętrza kapeluszy posmarować olejem.Położyć spodem kapelusza na rozgrzany ruszt.Piec do momentu,aż dół kapelusza nie będzie surowy.Posmarować kapelusze od góry olejem.odwrócić,środki doprawić solą i pieprzem.Do każdego kapelusza włożyć kawałek sera Camembert i piec jeszcze na ruszcie,aż ser się roztopi.Podawać gorące.Smacznego!