PannaLiliana

PannaLiliana

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 72]

Pieczarki faszerowane.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Coś na ząb:) szybko i smacznie:)

Pieczarki faszerowane.

Składniki:

Pieczarki faszerowane.

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki faszerowane.
2 cebule siekamy w drobną kostkę i smażymy. Pieczarki myjemy i odcinamy im nóżki.Do środka pieczarkowych kapelusików wkładamy cebulę i nakrywamy serem. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 10 min. W tym czasie kroimy ogórka w plasterki i pomidora. Układamy na talerzu. Upieczone pieczarki kładziemy obok, solimy i pieprzymy. Posypujemy wszystko siekaną natką z pietruszki.