Sposób przygotowania:
Pieczarki w panierce 5
Pieczarki umyć i oczyścić , większe przekroić na połówki . Jajka roztrzepać z przyprawami i trzema łyżkami wody , na talerz wsypać bułkę tartą. Pieczarki najpierw obtoczyć w jajku , następnie w bułce tartej. Na rozgrzaną tłuszczem patelnie wrzucać panierowane pieczarki i piec z obu stron na złoty kolor .
![Pieczarki w panierce 5 Pieczarki w panierce 5](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-w-panierce-5-223303.jpg)
![Pieczarki w panierce 5 Pieczarki w panierce 5](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-w-panierce-5-223304.jpg)
![Pieczarki w panierce 5 Pieczarki w panierce 5](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-w-panierce-5-223305.jpg)