Sposób przygotowania:
Pieczarki z grilla
Pieczarki oczyszczamy jeśli trzeba obieramy i przycinamy troszkę nóżki.
Oprószamy solą czosnkową, skrapiamy olejem i oprószamy majerankiem. Cebulę kroimy w plastry i kładziemy między pieczarki.
Odstawić na ok 30 -60min (lepiej na dłużej ).
Pieczarki nadziewamy na patyczki do szaszłyków, układamy na tacce albo na ruszcie.
Grillować obracając szaszłyki pieczarkowe kilka razy.
Oprószamy solą czosnkową, skrapiamy olejem i oprószamy majerankiem. Cebulę kroimy w plastry i kładziemy między pieczarki.
Odstawić na ok 30 -60min (lepiej na dłużej ).
Pieczarki nadziewamy na patyczki do szaszłyków, układamy na tacce albo na ruszcie.
Grillować obracając szaszłyki pieczarkowe kilka razy.