Sposób przygotowania:
Pieczarki z grilla
Odcinamy nóżki pieczarek tuż przy kapeluszu. Nóżki kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na rozpuszczonym maśle. Dodajemy pokrojoną drobno cebulkę i czosnek wyciśnięty przez praskę. Dodajemy pokrojoną w kosteczkę cukinię oraz paprykę. Dusimy, aż odparowania wody z pieczarek. Farsz przyprawiamy solą, pieprzem i wsypujemy natkę pietruszki. Takim farszem faszerujemy kapelusze pieczarek i grillujemy je na ruszcie ok. 15-20 minut.
![Pieczarki z grilla Pieczarki z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-196807.jpg)
![Pieczarki z grilla Pieczarki z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-196808.jpg)
![Pieczarki z grilla Pieczarki z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-196809.jpg)
![Pieczarki z grilla Pieczarki z grilla](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-196810.jpg)