Sposób przygotowania:
Pieczarki z grilla nadziewane cukinią
Pieczarki obieram ze skórki. Wydrążam środek. Kaszę gotuję 15 minut. Przesypuję do miseczki. Cukinie kroję w kostkę, cebulkę w piórka. Na patelni na oleju przesmażam cebulkę, dodaję cukinię. Mieszam z kaszą, pokrojoną papryczką chili, dodaje przyprawę do grilla. Pieczarki posypuję przyprawą do grilla, napełniam farszem, dodaję pomidorki koktajlowe, pokruszony ser. Zawijam każdą sztukę osobno w folie aluminiową posmarowaną olejem. Grilluję około 15 minut. Podaję z oregano gałązką.
![Pieczarki z grilla nadziewane cukinią Pieczarki z grilla nadziewane cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-nadziewane-cukinia-214268.jpg)
![Pieczarki z grilla nadziewane cukinią Pieczarki z grilla nadziewane cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-nadziewane-cukinia-214269.jpg)
![Pieczarki z grilla nadziewane cukinią Pieczarki z grilla nadziewane cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-nadziewane-cukinia-214270.jpg)
![Pieczarki z grilla nadziewane cukinią Pieczarki z grilla nadziewane cukinią](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pieczarki-z-grilla-nadziewane-cukinia-214271.jpg)
zufikowo
edytaha