Sposób przygotowania:
Kotlety drobiowe z grilla
Dobrze wymieszać składniki: mielone mięso, 5 dag sera, natkę, Vegetę Light. Uformować płaskie kotlety, obtoczyć
w tartej bułce i ułożyć na wysmarowanym oliwą ruszcie. Smażyć po 3-4 minuty z każdej strony. Pod koniec smażenia na wierzchu kotletów położyć plasterki pomidora bez skórki, plasterki podsmażonej cebuli i pieczarki. Polać pastą warzywną Ajvar wymieszaną z łyżką sera żółtego.
w tartej bułce i ułożyć na wysmarowanym oliwą ruszcie. Smażyć po 3-4 minuty z każdej strony. Pod koniec smażenia na wierzchu kotletów położyć plasterki pomidora bez skórki, plasterki podsmażonej cebuli i pieczarki. Polać pastą warzywną Ajvar wymieszaną z łyżką sera żółtego.
Gość
sandra200
msewka