julita18

julita18

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Pieczarkowe jajeczka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybka przekąska zarówna dla dzieci jak i dorosłych oraz dla osób nie jedzących mięsa.

Pieczarkowe jajeczka

Składniki:

Pieczarkowe jajeczka

 

Sposób przygotowania:

Pieczarkowe jajeczka
Jajka ugotuj na twardo. Na patelni rozgrzej oliwę i wrzuć pokrojone na kosteczkę pieczarki i cebulkę. Usmaż do miękkości. Pod koniec smażenia dopraw solą i pieprzem. Ugotowane jajka obierz ze skorupki. Przekrój wzdłuż na pół. Do miseczki przełóż pieczarki i cebulkę. Do tego dodaj wydrążone żółtka z ugotowanych jaj. Wszystko wymieszaj z majonezem. Tak przygotowanym farszem nadziewaj połówki jajek.

Tagi:

jajko jajka