agabi22

agabi22

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 523]

pieczarkowy łosoś

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

delikatny i soczysty łosoś

pieczarkowy łosoś Więcej zdjęć (2)

Składniki:

pieczarkowy łosoś

 

Sposób przygotowania:

pieczarkowy łosoś
łososia obmywamy i osuszamy. kroimy w paski o 3 cm grubości. przyprawę do ryby mieszamy z oliwą z oliwek.w tak przygotowanej marynacie obtaczamy rybę i wkładamy do lodówki na godzinkę. pieczarki oczyszczamy, kroimy w grubsze plastry. łososia układamy na folii, pomiędzy wkładamy pieczarki. zawijamy szczelnie folię, pieczemy 30 minut w 180 stopniach.
Smacznego:)
pieczarkowy łosoś
łososia z pieczarkami dokładnie zawijamy w folię aluminiową