Di bloguje

Di bloguje

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1440]

Pieczone pieczarki

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
  • KALORIE: 150
         
ocena: 0/5 głosów: 0

To idealna przekąska lub dodatek do obiadu, który w moim domu cieszy się wielkim powodzeniem. Polecam.

Pieczone pieczarki

Składniki:

Pieczone pieczarki

 

Sposób przygotowania:

Pieczone pieczarki

ETAP 1:

Pieczone pieczarki
Duże pieczarki kroimy, mini pozostawiamy w całości.

Obrane i umyte duże pieczarki pokroić w plasterki, a te mini zostawić całe.

Pieczarki dokładnie obtoczyć z oleju uprzednio połączonym z przyprawami.

Pieczenie:

Pieczone pieczarki
Pieczarki powinny być miękkie. Ja je piekę z innymi warzywami.

Pieczarki luźno przełożyć na blachę od piekarnika wysłaną papierem do pieczenia.

Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 15 minut w temperaturze 180 stopni.