Sposób przygotowania:
Zapiekane pieczarki z szynką i fetą
Pieczarki płuczemy i osuszamy. Nóżki wyjmujemy i siekamy. Wnętrze pieczarek posypujemy świeżą zmielonym pieprzem. Cebulę siekamy i szklimy na oliwę. Dodajemy pokrojone nóżki i szynkę. Całość chwilę smażmy. Następnie zdejmujemy z ognia. Studzimy. Dodajemy pokrojony ser feta i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Do środka pieczarek nakładamy farsz. Zapiekamy pieczarki ok 20 minut w 180 stopniach. Następnie wierzch posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy chwilę. Smacznego!
![Zapiekane pieczarki z szynką i fetą Zapiekane pieczarki z szynką i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekane-pieczarki-z-szynka-i-feta-345679.jpg)
![Zapiekane pieczarki z szynką i fetą Zapiekane pieczarki z szynką i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekane-pieczarki-z-szynka-i-feta-345680.jpg)
![Zapiekane pieczarki z szynką i fetą Zapiekane pieczarki z szynką i fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekane-pieczarki-z-szynka-i-feta-345681.jpg)